Wedstrijdupdate – juli

written by info@skeelerstaphorst.nl 27 juli 2024

Ook in juli stonden er weer verschillende wedstrijden op het programma.

De Free Wheel Inline Cup was op 3 juli in Apeldoorn. Kim Kuiper en Rosa-Lynn Compagner deden mee. Kim werd bij de kadetten meisjes 7e, Rosa-Lynn pakte bij de junioren meisjes de winst!

Op 5 juli reden Ilana Hokse en Naut Kuiper de Habovo Cup in Heerde. Ilana kwam helaas ten val op de tweede afstand, wat ervoor zorgde dat ze 6e werd in de daguitslag van de pupillen 1 meisjes. Naut werd bij de pupillen 2 jongens 3e.

Het NK marathon werd verreden op 6 juli in Poederoijen, de uitslagen daarvan staan hier. Onze eigen clubkampioenschappen werden verreden op 10 juli, meer daarover staat elders op onze website.

Op 12 juli stond de B&K wedstrijd in Oldebroek op het programma. Ilana Hokse werd hier tweede.

13 juli werd in Hattem de vijfde wedstrijd om de Stouwdam Competitie verreden. Terwijl de treinen voorbijraasden reden onze rijders een super goede wedstrijd. Bij de pupillen 1 meisjes was er zelfs een clean sweep, met Myrthe, Ilana en Lieke op het podium.

Pupillen 3 jongens1. Tim Nijboer
Pupillen 2 meisjes1. Laura Hengsteboer; 2. Esmee Smit; 7. Dianne Tuin; 8. Nikki Krist; 11. Robin Dubbink
Pupillen 2 jongens2. Naut Kuiper
Pupillen 1 meisjes1. Myrthe Kooiker; 2. Ilana Hokse; 3. Lieke Nijboer; 15. Sophie Kooiker; 16. Tamar Dubbink; 20. Heleen Drost
Kadetten meisjes7. Isabeau Slager; 11. Maud Brakke; 12. Kim Kuiper; 14. Maylinn Roo; 24. Vera Nijboer; 28. Maud Bosman

In het weekend van 12 en 13 juli reden Marlon van Oosten en Rosa-Lynn Compagner de Flanders Grand Prix, een Europa Cup wedstrijd in Zandvoorde/Oostende, België. In het internationale veld lieten de dames zien mooi mee te kunnen doen. Op de afvalkoers werd Marlon 34e, op de 1000m 48e en op de inline kwam ze helaas ten val. Rosa-Lynn werd 8e op de afvalkoers en 21e op de 1000m.

Na dit drukke weekend volgde in Oostende nog het EK, daarover elders op deze website meer informatie. Ook de Free Wheel Inline Cup op onze eigen baan werd in juli nog verreden, de uitslagen daarvan staan hier. Daarna gingen wij op kamp en was het tijd voor vakantie! Even relaxen zodat we in augustus en september weer mooie prestaties neer kunnen zetten!

Gerelateerde berichten