Medailles (12) op het Daikin NK Inlineskaten

written by info@skeelerstaphorst.nl 24 augustus 2020

Afgelopen weekend is het NK Inlineskaten baan/weg gereden.  De baanwedstrijden werden op de overdekte piste in Heerenveen gereden en de wegwedstrijden op de skeelerbaan van Wolvega.

Op de eerste dag van het NK baan werd Rémon Kwant Nederlands kampioen op de 200 meter, ook op de 1000 meter behaalde hij het podium met een 3e plaats. Op de punten/afvalkoers werd Christian Haasjes Nederlands kampioen bij de senioren heren, en Ronald Haasjes werd 3e.

Op de tweede dag van het NK baan was er opnieuw een bronzen plak voor Rémon Kwant op de 500 meter.  Op de afvalkoers ging het zilver naar Ronald Haasjes en het brons naar Jurrian Haasjes. De dag werd afgesloten met aflossingswedstrijd, het team van Christian Haasjes werd Nederlands kampioen. Het team met Jurrian Haasjes, Ronald Haasjes en Marthijn Mulder werd 3e.

Op dag 3 was er opnieuw goud voor Rémon Kwant, hij behaald dit op de one lap.

foto’s Jannes Wolff

Alle uitslagen via deze link

Gerelateerde berichten