Er mag weer getraind worden..

written by info@skeelerstaphorst.nl 24 april 2020

Start trainingen jeugd

Vanaf 4 mei starten we weer met de jeugdtrainingen. Dit doen we op de volgende manier:

Kinderen tot en met 12 jaar:

De kinderen t/m 12 jaar mogen zonder beperkingen weer trainen. Maandag 4 Mei starten we weer met de trainingen op de Tippe. Er zal getraind worden in meerdere groepen van 18.15 – 19.15. Wel zijn we genoodzaakt om volgens een protocol te werken met duidelijke regels:

  1. Geen ouders/begeleiders langs de baan tijdens de trainingen. Dit houdt in dat de kinderen alleen gehaald en gebracht mogen worden. Ouders/begeleiders dienen buiten het terrein van de Tippe te blijven. Houd daar ook gepaste afstand aan.
  2. Het terrein zal gesloten zijn. Dit betekent dat je niet met de auto het terrein op kunt. Ook de kantine, inclusief wc’s, zal gesloten zijn.
  3. Trainers zullen zoveel mogelijk gepaste afstand houden. Instrueer je kinderen hier ook op. Het zou ook prettig zijn als de kinderen al met de skeelers aan gebracht worden en met skeelers aan het terrein betreden. Er zullen namelijk ook geen bankjes of stoelen zijn om veters te strikken.
  4. Bij ziekteverschijnselen, ook bij gezinsleden, blijf je thuis.

Alleen met deze regels is het mogelijk om weer te beginnen met de trainingen.

Jongeren 13 – 18 jaar:

Mogen trainen maar wel met de 1,5 meter regel. Dit betekent dat we als vereniging geen skeelertrainingen kunnen en zullen aanbieden. Wel kan je zelf gaan trainen en eventueel om tips of adviezen vragen aan één van de trainers.

Boven de 18 jaar: geen gezamenlijk training toegestaan.

 

Ben jij 12 jaar of jonger? Wil je skeelerles? Kom kennis maken!

Iedereen moet kunnen meedoen. Dit is het motto van de overheid. Daarom kan je tot de zomervakantie  tegen gereduceerd tarief meedoen met de trainingen van de skeelervereniging. Voor 10 euro kan je 2x per week meedoen! Je krijgt dan de kans om kennis te maken en met behulp van onze trainers leer je snel beter skeeleren!

 

We hopen dat het zo duidelijk is. Afhankelijk van de ervaring van de eerste 2 trainingen zullen we wellicht nog enkele aanpassingen moeten maken. Eventuele extra communicatie zal via de gebruikelijke kanalen gepubliceerd worden.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met een trainer of een bestuurslid.

 

Met vriendelijke groet,

het bestuur van skeelervereniging Staphorst

Gerelateerde berichten