Stouwdamcompetitie Genemuiden

written by info@skeelerstaphorst.nl 1 mei 2017

De derde wedstrijd van de Stouwdamcompetitie werd zaterdag in Genemuiden gereden. Er stonden 94 rijders aan de start.

’s Ochtens was de baan nog niet droog, de rijders reden daarom op de tijdrit wat voorzichter, wat ook in de behaalde tijden zichtbaar is. Als tweede afstand werden er series gereden over 2 ronden, gevolgd door de A-, B-, en C-finale. Als laatste afstand stond er een puntenkoers op het programma.

Van onze vereniging behaalde Vera Nijboer (P4M) een 4e plaats op haar eerste Stouwdamwedstrijd. Rosa Lynn Compagner (P3M) stond op het podium met een 2e plaats en Julia Smit werd 5e in deze categorie. Ismay Hulst (P2M) werd 11e en bij de jongens in deze categorie een 2e plaats voor Joël Haasjes en een 4e plaats voor Casper van der Horst.

Marisha Hengsteboer  werd 6e bij de pupillen 1 meisjes en bij de jongens een 4e plaats voor Patrick van der Horst en 6e plaats voor Marc Smit. Bij de kadetten een 11e plaats voor Marthijn Tuin.

Uitslag en fotoalbum

Gerelateerde berichten