Finale Stouwdamcompetitie 2017

written by info@skeelerstaphorst.nl 18 september 2017

Zaterdag werd in Oldebroek de finale van de Stouwdamcompetitie 2017 gereden. Helaas was ook dit keer de baan niet droog, maar de wedstrijden verliepen ondanks de regen nagenoeg zonder valpartijen. Als eerste afstand werd een tijdrit van 200 meter gereden met een vliegende start.  Voor de tragere starters een voordeel, en je zag nu ook dat de tijden dichter bij elkaar uitkwamen, soms maar een 1000ste seconde verschil ! Als tweede afstand werden enkele ronden in lijn gereden en er werd afgesloten met een puntenkoers.

In Oldebroek werden meer dan 700 loten verkocht, er waren mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs een set skeelers.

In het dagklassement  werd Rosa Lynn Compagner eerste bij de pupillen 3 meisjes en Joël Haasjes werd 2e bij de pupillen 2 jongens. Daguitslag Oldebroek

Aan het eind van de dag werd het klassement opgemaakt, de beste 6 wedstrijden (inclusief finale) tellen mee voor het eindklassement. Het jaarlijkse presentje was dit jaar een mooie bedrukte handdoek, iedereen die 5 wedstrijden en de finale had gereden kwam hiervoor in aanmerking.

In het eindklassement ook mooie resultaten.  Rosa Lynn Compagner won het klassement bij de pupillen 3 meisjes en Julia Smit werd 3e. Bij de pupillen 2 jongens een 2e plaats voor Joël Haasjes. Eindklassement Stouwdamcompetitie 2017

seizoen 2017 Stouwdamcompetitie

Gerelateerde berichten