Trainingen

Trainingen

De eerste training van het seizoen is maandag 20 maart. De laatste training is op woensdag 20 september. De trainingen die niet door gaan staan hiernaast vermeld. Bij regen of een te natte baan proberen wij een alternatieve training te organiseren, als dit niet mogelijk is wordt de training afgelast. Hiervan word je op de hoogte gehouden via de whatsapp groep, Info Skeeler Staphorst.

Jeugdtraining

De jeugd traint van 18.15 uur tot 19.15 uur. Er wordt getraind in 4 verschillende groepen, deze groepen trainen allemaal op een deel van de baan onder begeleiding van een trainer. Benieuwd welke trainers er zijn? Kijk op onze pagina: trainersteam. De jeugd coördinator deelt de jeugd in op niveau, en bekijkt een aantal keer tijdens het seizoen of iedereen nog in een passende groep zit. 

Senioren training

De volwassenen trainen van 19.15 uur tot 20.45 uur. Jeugd die in 2023 13 jaar is of wordt mag hier ook aan deelnemen. De volwassenen trainen in 1 groep, waarbij ruimte is voor verschillende niveaus. Van recreant tot aan de top van Nederland, iedereen is welkom en kan trainen op zijn eigen niveau. De volwassenen trainen onder begeleiding van een trainer. 

 

Tijdens de training houd je je aan de regels van de vereniging:

  • !!! Het dragen van een valhelm is tijdens de trainingen en evenementen verplicht !!!
  • Iedere lid dient op de trainingsavond ten alle tijde de lidmaatschapspas van de vereniging te kunnen tonen als men wil deelnemen op verzoek van bestuur of trainers.
  • Voor de overige regels: zie ons huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement..

Lijkt skeeleren jou leuk en wil je een keer met ons meetrainen? Je mag 2 weken meetrainen op proef.

De trainingen worden elke maandag- en woensdagavond gehouden met uitzondering van de volgende data:

Maandag 10 april 2023 (2e paasdag)

Maandag 12 mei 2023 (2e pinksterdag)

Woensdag 5 juli 2023 (free wheel competitie)

Maandag 7 augustus t/m woensdag 30 augustus (zomervakantie)