NK Marathon Poederoijen

written by info@skeelerstaphorst.nl 6 juli 2024

Op de grens van Gelderland en Noord-Brabant vond op 6 juli het NK marathon plaats. Op een ronde van 1,5 kilometer werd er gestreden om de Nederlandse titels. Door de weersomstandigheden (veel wind en af en toe een spatje regen) werd het een zware strijd. (Foto’s met dank aan Jannes Wolff)

Een koers met verschillende aanvallen en vol beuken tegen de wind in volgt. Na 42 kilometer over de Gelderse wegen werd het een sprint vanuit een uitgedunde groep. In deze sprint trokken de Staphorster mannen helaas aan het kortste eind. Jordy vinden we terug op plaats 5. Kevin werd 6e, Ronald 8e, Marthijn 12e en Christian 13e. Joël wist als eerstejaars junior A op plaats 11 te finishen, waarbij hij de beste junior A in de uitslag was en daarmee zich dus Nederlands Kampioen mag noemen!

Gerelateerde berichten