Mooie podiumplaatsen wedstrijden afgelopen week

written by info@skeelerstaphorst.nl 1 mei 2018

Woensdag 25 april werd de eerste wedstrijd van de Free-Wheel Inline Cup 2018 gereden in Doetinchem. Bij de dames was Gerline Crediet de sterkste. Bij de Heren 1 ging de overwinning naar Marthijn Mulder en Ronald Haasjes werd 2e in Doetinchem. Overige uitslagen zie hieronder. Donderdag 3 mei de volgende Free-Wheel wedstrijd in ’t Harde vanaf 19.30 uur.

Uitslag Free-Wheel 1 Doetinchem

Foto’s podium Freewheel:

 

Op Koningsdag startte de KNSB Marathon Cup. De eerste wedstrijd werd in Oldebroek gereden. De pelotons waren zowel bij de heren als de dames niet erg groot, maar wie er niet is kan ook niet winnen. Bij de Heren een 2e plaats voor Gerwin Smit en een 3e plaats voor Marthijn Mulder.  De volgende Marathon is woensdag 3 mei a.s. in Steenwijk.

KNSB Marathon Cup 1 Dames

KNSB Marathon Cup 1 Heren

Zaterdag werd de 2e wedstrijd van de Stouwdamcompetitie gereden in Wierden. Er waren 101 deelnemers aan deze wedstrijd. Ook hier podiumplaatsen van onze jeugdige rijd(st)ers. Lieke Nijboer en Vivian Roo stonden bij de pupillen 4 meisjes op het podium, Vera Nijboer werd 3e bij de pupillen 3 meisjes, Rosa-Lynn Compagner won bij de pupillen 1 meisjes en Joël Haasjes werd 2e bij de pupillen 1 jongens. Voor de overige uitslagen klik hier

Foto’s podiumplaatsen Stouwdamcompetitie Wierden:

Gerelateerde berichten