Finale KNSB Marathon Cup

written by info@skeelerstaphorst.nl 16 juli 2018

De finale van de KNSB Marathon Cup vond zaterdag plaats in Otterlo. Er zijn dit jaar zes wedstrijden gereden die meetellen voor deze competitie.  Naast het algemeen klassement is er ook een jongeren klassement. Het jongeren klassement bestaat uit rijders geboren in 1996 t/m 1999.

Bij de dames werd het jongerenklassement gewonnen door Gerline Crediet. Jongerenklassement Dames

Bij de heren werd het jongerenklassement gewonnen door Marthijn Mulder en Ronald Haasjes werd tweede.  Jongerenklassement Heren

Ook in het algemeen klassement goede prestaties van onze leden. Gerline Crediet werd 2e in het algemeen klassement bij de Dames. Eindklassement Dames

Bij de heren maar liefst drie leden in de top vijf van het klassement. Er werd zaterdag nog flink gestreden door Marthijn Mulder en Gerwin Smit om de tweede plaats in het klassement, Marthijn trok aan het langste eind en werd 2e, Gerwin 3e en Ronald Haasjes 4e.  Eindklassement Heren

Uitslag Heren Otterlo    Uitslag Dames Otterlo

 

Gerelateerde berichten