Skeelercursus voor volwassenen

written by info@skeelerstaphorst.nl 21 juni 2021

Op woensdag 30 juni start een skeelercursus voor beginners en volwassenen. De cursus bestaat uit 6 lessen. In deze lessen wordt onder leiding van een deskundige trainer verschillende basisvaardigheden geleerd zoals remmen, bochtje lopen, een noodstop maken en meer.

Tijdens de laatste les wordt een toertocht van 10 km op de openbare weg geskeelerd. Hierbij worden de geleerde vaardigheden in de praktijk gebracht.

Aanmelden of meer informatie voor deze cursus kan via een mail info@skeelerstaphorst.nl of via telefoon/app bij Gerwin Smit (06) 13957265.

De cursussen starten om 18.15 uur en de kosten zijn 20,- euro voor de hele cursus. Een helm is verplicht bij de cursus (ook eventueel te leen via de vereniging). De cursussen vinden plaats op de volgende woensdagen: 30 juni, 14 juli, 21 juli, 25 augustus, 1 september en 8 september.

Uitgebreid artikel staat op: De Staphorster

Gerelateerde berichten