Seizoen 2023

written by info@skeelerstaphorst.nl 7 maart 2023

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Op maandag 20 maart vindt de eerste clubtraining weer plaats op de skeelerbaan bij Evenemententerrein ‘de Tippe’. Vanaf deze datum wordt er weer op maandag- en woensdagavond getraind door zowel de jeugd als de volwassenen.  

Jeugdtraining
De jeugd traint van 18.15 uur tot 19.15 uur. Onder leiding van onze trainers wordt er in verschillende groepen (ingedeeld op niveau) getraind. Aangepast aan niveau worden er (vaak spelenderwijs) oefeningen gedaan gericht op techniek, tactiek en conditie. 

Seniorentraining
Van 19.15 uur tot +/- 20.45 uur is het de beurt aan de senioren. Iedereen die geboren is in 2010 of eerder is van harte welkom om onder leiding van een trainer te werken aan eigen doelen. Voor de ene persoon zijn dit wedstrijden, voor een ander toertochten, dan wel recreatief.  

Uitval en aflassen training
Gedurende het seizoen is de skeelerbaan een aantal keer bezet, voor alle uitval data kun je de pagina Trainingen bekijken. 
Bij regen of een te natte baan proberen wij een alternatieve training te organiseren, als dit niet mogelijk is wordt de training afgelast. Hiervan word je op de hoogte gehouden via de whatsapp groep, Info Skeeler Staphorst.

Proefles
Geïnteresseerde skeeleraars kunnen gratis twee weken meetrainen op proef. Wilt u eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar info@skeelerstaphorst.nl

Gerelateerde berichten