Free-Wheel inlinecup

written by info@skeelerstaphorst.nl 24 mei 2018

Woensdagavond werd op de Tippe de derde wedstrijd van de Free-Wheel Inline Cup gereden.  Voor het eerst was er een aparte wedstrijd voor recreanten. Deze categorie kende een mooie opkomst van elf deelnemers. Lieke van der Bosch en Henriët Bloemert finishten hier als eerste en tweede bij de damesrecreanten .

Na de recreanten was het de beurt aan de kadetten en heren2. Bij de kadetten meisjes stond Marisha Hengsteboer op de hoogst trede, en bij de jongens was er een 3e plaats voor Marc Smit en bij de heren2 een 3e plaats voor Martijn Tuin.

De laatste wedstrijd was een gezamenlijke start van Junioren, Dames, en Heren1.  De wedstrijd van de dames ging over 25 ronden en de heren1 reden 35 ronden. Bij de dames ging de overwinning naar Gerline Crediet. Bij de heren finishte Kevin van der Horst als eerste en was er een derde plaats voor Ronald Haasjes.

De complete uitslagen : vind je hier

Foto’s van de wedstrijd: vind je hier

NB: Er is een transponder blijven liggen. Neem contact op met L Kin als deze van jouw is.

Gerelateerde berichten