Finale Freewheel en Stouwdam Deventer

written by info@skeelerstaphorst.nl 6 september 2016

Free-Wheel Inline Cup

Woensdagavond 31 augustus werd in Nijeveen de finale gereden van de Free-Wheel Inline Cup Competitie. Bij deze finale wedstrijd stonden 90 deelnemers aan de start. Bij de kadetten ging de overwinning naar Christian Haasjes, ook het eindklassement werd door hem gewonnen.

Bij de dames een 2e plaats voor Janita Willems-Crediet. Bij de heren was Marthijn Mulder de snelste en was er ook een podiumplaats voor Herald de Vries (3e).

Het klassement over 13 wedstrijden werd bij de heren gewonnen door Thies Frankema, en een 3e plaats voor Marthijn Mulder.

Daguitslagen Free-Wheel Nijeveen   Klik hier voor de eindklassementen

Stouwdamcompetitie

De vijfde wedstrijd van de Stouwdamcompetitie 2016 vond zaterdag 3 september plaats in Deventer. Met een vrij matige opkomst van 72 deelnemers werd er gestart met een tijdrit, de pupillen 4 t/m 2 reden een tijdrit over 100 meter en de overige deelnemers een 300 meter. Als tweede afstand werden er enkele ronden gereden, en de dag werd afgesloten met een afvalkoers.

Bij de pupillen 3 jongens ging de overwinning naar Joel Haasjes; Casper van der Horst werd bij de pupillen 2 jongens 5; Marisha Hengsteboer bij pupillen 1 meisjes 8en Patrick van der Horst bij de pupillen 1 jongens 4e, en Kasper Veijer 9e. Bij de kadetten een podiumplaats voor Christian Haasjes, hij werd 3e, en Marthijn Tuin 8e.

uitslag, klassement en fotos

Gerelateerde berichten