Free-Wheel competitie

written by info@skeelerstaphorst.nl 9 mei 2019

Woensdagavond werd op het evenemententerrein de Tippe de 2e wedstrijd van de Free-Wheel competitie gereden. Ondanks de dreiging van regen bleef het tijdens de wedstrijd nagenoeg droog, een regenbui vóór aanvang zorgde er voor dat het asfalt de gehele avond nat bleef. Er was een mooi deelnemersveld met 83 inschrijvingen.

De Free-Wheel competitie is een regionale competitie en bestaat dit jaar uit 11 wedstrijden.  Om 19.00 uur begon de wedstrijd voor de recreanten, deze categorie staat niet altijd op het programma, maar is een mooie manier om kennis te maken met de wedstrijd sport. Bij de recreanten was er een 2e plaats voor Gerard Hulst en Julian van Elp werd 3e.

Na de recreanten startten de Heren2, Dames2 en de kadetten gezamenlijk. Marc Smit won bij de kadetten en er was een 5e plaats voor Marthijn Tuin bij de Heren2.

Als laatste de wedstrijd voor de Heren1 en Dames1, bij de dames ging de winst naar Gerline Crediet, 2e werd Imke Vormeer en Marieke Kroes finishte als 4e. Bij de Heren1 ging de overwinning naar Ronald Haasjes en Gerwin Smit werd 3e.

Uitslag Free-wheel vind je hier

Klassement klik hier

Foto’s Klik hier

Gerelateerde berichten