KNSB Marathon Cup op Koningsdag in Oldebroek

written by info@skeelerstaphorst.nl 28 april 2017

De eerste marathonwedstrijd om de KNSB Marathon Cup werd op koningsdag  in Oldebroek gereden. Het bleef gelukkig droog maar het was wel erg fris.  Aan het begin van het seizoen is het altijd even wennen om de rijders te herkennen in hun nieuwe outfit.

De beloften beten de spits af, Marthijn Mulder kwam na een lange ontsnapping, solo over de finish, de pelotonssprint werd gewonnen door Dennie Kwant. Herald de Vries finishte als 8e, Jurrian Haasjes 12e, Thies Frankema 13e, Joan Bloemert 15e, Werner Vos 25e.

Hierna startten de Dames, ook hier een lange ontsnapping en solo aankomst. Janita Willems-Crediet wist na enkele pogingen aan het peloton te ontsnappen en solo te finishen. Daphne Hendriks werd 10e, Gerline Crediet die voor haar zus veel afstopwerk verrichtte werd 19e.

Bij de heren A rijders was er maar een klein peloton, maar de heren maakten er wel een mooie wedstrijd van. De pelotonssprint om de 3e plaats werd gewonnen door Gerwin Smit, Remon Vos finishte als 9e.

Uitslagen Oldebroek

Fotoalbum

Gerelateerde berichten