Free Wheel Inline Competitie

written by info@skeelerstaphorst.nl 17 juli 2024

De regionale marathondames en –heren streken op 17 juli neer op de Tippe voor de zevende wedstrijd van de Free Wheel Inline Competitie. Met goed gevulde pelotons bij zowel de dames als de heren en een stralend zonnetje was het een fijne avond op de Tippe!

Om 19.30 uur was het startschot van de dames 1, dames 2, junioren dames en kadetten (jongens en meisjes). Na een openingsfase met veel hollen en stilstaan ontstond met nog ongeveer 15 rondes te gaan een kopgroep, met daarin Gerline Crediet (dames 1), Jasmijn Nieuwenhuis (junioren dames), Lauren van den Brink, Sigrid van Es (beide kadetten meisjes) en Floris-Jacob Toutenhoofd (kadetten jongens). De kopgroep wist het peloton voor te blijven en mochten dus sprinten voor de winst, die ging naar Lauren van den Brink!

Onze eigen leden reden knap mee. Marieke Kroes wist te winnen bij dames 2, terwijl de premiesprint naar Marisha Hengsteboer ging. Helaas kwam Linde Prins ten val en brak daarbij haar sleutelbeen, veel beterschap Linde!

Om 20.15 uur volgde het startschot voor de heren 1, heren 2, junioren heren en masters. Tijdens deze wedstrijd waren het de broers Haasjes die de wedstrijd kleur gaven. Ze lieten zien dat zij op de thuisbaan wel wilden sprinten voor de winst. Uiteindelijk was het Joël die net iets voor Jurrian over de streep kwam.

Alle uitslagen van ‘onze’ dames en heren:

Kadetten meisjes8. Marlon van Oosten; 11. Kim Kuiper; 12. Maud Brakke; 14. Isabeau Slager; 15. Vera Nijboer; 16. Maud Bosman
Junioren meisjes9. Linde Prins
Dames 21. Marieke Kroes; 6. Marisha Hengsteboer
Heren 24. Marthijn Tuin
Heren 11. Joël Haasjes; 2. Jurrian Haasjes; 9. Joan Bloemert

De volledige uitslagen zijn hier te vinden. De mooie foto’s zijn gemaakt door Jannes Wolff.

Gerelateerde berichten