Clubkampioenen 2019

written by info@skeelerstaphorst.nl 9 juli 2019

Het jaarlijks clubkampioenschap werd maandagavond gereden. De kinderen waren enthousiast, voor velen een eerste wedstrijd en.. het ging ergens om. Clubkampioen worden! De pupillen 4 t/m pupillen 2 startten om half 7 met een 100 meter tijdrit. We vervolgden de wedstrijd met enkele ronden in lijn en sloten ook af met enkele ronden op de 200 meter baan,de pupillen 2 reden een puntenkoers als laatste afstand

Uitslag p4 t/m p2

Na de prijs uitreiking gingen we verder met de pupillen 1 t/m senioren. Ook enkele fanatieke recreanten waren van de partij. Als eerste afstand werd een 100 meter met vliegende start gereden, als tweede afstand enkele ronden in lijn en het kampioenschap werd afgesloten met een puntenkoers.

Uitslag P1 t/m senioren

Foto’s van het clubkampioenschap

 

Gerelateerde berichten