Stouwdamcompetitie Deventer

written by info@skeelerstaphorst.nl 12 juni 2017

Zaterdag werd de vijfde wedstrijd van de Stouwdamcompetitie in Deventer gereden. Onder prachtige weersomstandigheden werden de drie wedstrijd onderdelen afgewerkt. Er waren 84 deelnemers.

Bij de Pupillen 4 meisjes werd Vera Nijboer 3e. Bij de Pupillen 3 was Rosa Lynn Compagner de snelste. Ismay Hulst behaalde een 9e plaats bij de Pupillen 2, Joël Haasje mocht naar het podium met een 2e plaats en Casper van der Horst werd 5e in deze categorie.

Bij de Pupillen 1 meisjes werd Marisha Hengsteboer 7e in het dagklassement, Patrick van der Horst ging bij de jongens met de bronzen medaille naar huis en William Oosterling werd 7e, Ook een 7e plaats bij de Kadetten voor Marthijn Tuin.

Uitslagen Klassement en fotos

 

Gerelateerde berichten