Het laatste rondje van dit seizoen #6

written by info@skeelerstaphorst.nl 10 oktober 2022

Onze leden zijn in binnen- en buitenland actief tijdens trainingen en wedstrijden. Dit hele seizoen hebben jullie kunnen genieten van de maandelijkse update, tijd voor het laatste rondje van dit seizoen met de afsluitende nieuwtjes!

Stouwdam Competitie

Met helaas natte wedstrijden in Deventer en Rijssen werd het seizoen van de Stouwdam Competitie afgesloten. Met in totaal 60 (!) deelnemers van onze vereniging kunnen wij niet anders dan terugkijken op een geslaagd regionaal seizoen. Alle uitslagen zijn hier te vinden, het bericht naar aanleiding van de finale staat hier.

B&K Metselwerken Competitie

Ook de B&K Metselwerken Competitie werd afgerond. Helaas daar op de laatste avond ook regen. Klassementswinst was er voor Naomi Schra, Lieke Schra en Naut Kuiper werden tweede in het eindklassement. Celena Schra werd in het klassement 11e en Kim Kuiper 6e!

Europese Kampioenschappen

Rémon Kwant mocht deelnemen aan de Europese Kampioenschappen in L’Aquila. Voor Rémon was het helaas niet de week waarop hij gehoopt had. Als vereniging zijn we alsnog erg trots op zijn prestaties!

Marathon Berlijn

Meerdere clubleden reden op 24 september de marathon van Berlijn. Met Christian Haasjes op plaats 16 lieten onze plaatselijke marathonmannen ook zien op internationaal niveau vooraan mee te kunnen doen.

Plameco Spint Cup Finale

Op 14 september was de laatste clubtijdrit. Alle uitslagen en podiumfoto’s staan hier.

Verkleed Skeeleren

Op 21 september werd het skeelerseizoen feestelijk afgesloten. Iedereen stond in zijn of haar mooiste outfit op de baan. Samen deden we verschillende spelletjes en werd iedereen getrakteerd op een ijsje!

Wintertrainingen

Inmiddels zijn onze leden al weer druk in training voor volgend seizoen. Een deel schaatst, een deel skeelert verder in Heerenveen en de sporthal. We blijven de Staphorster rood-blauwe kleuren veelvuldig terugzien op foto’s en video’s. Ga zo door!

Gerelateerde berichten