Landelijke baancompetitie 2 Purmerend

written by info@skeelerstaphorst.nl 9 april 2018

Zaterdag werd in Purmerend de 2e landelijke baanwedstrijd, voor zowel jeugd als senioren, gereden. Er werden drie afstanden gereden een 100 meter, 1000 meter en een puntenafvalkoers.  Bij de jeugd reden Marisha Hengsteboer (KM) en Christian Haasjes (JBJ). Marisha werd in het dagklassement 25e en Christian 12e.

Uitslagen jeugd

Bij de senioren tellen de 100 meter en 1000 meter mee voor het sprintklassement, en de puntenafvalkoers voor het lange afstand-klassement. Remon Kwant was de winnaar van het dagklassement op de sprintafstanden. Niek Stolhof behaalde een 17e plaats, Jasper Coster werd 21e op de sprintafstanden. De volgende rijders reden alleen de 1000 meter van de sprintafstand: Kevin van der Horst kwam in de finale van de 1000 meter (8e), Marthijn Mulder 12e, Ricardo van der Horst 36e, en een DQ voor Ronald Haajes.

Op de lange afstand waren de uitslagen als volgt: Marthijn Mulder 7e; Ronald Haasjes 9e; Kevin van der Horst 20e; Ricardo van der Horst 25e, Niek Stolhof 33e; Jasper Coster 40e en Aron Bouwer 41e;

Daguitslag Heren

Bij de Dames op de sprintafstanden een 19e plaats voor Daphne Hendriks , een 21e plaats voor Marieke Kroes en een 23e plaats voor Gabriëlle Beens.  Gerline Crediet reed alleen de 1000 meter en finishte op deze afstand als 12e.

Op de lange afstand waren de uitslagen bij de Dames als volgt: Gerline Crediet 8e;  Daphne Hendriks 19e; Marieke Kroes 23e en Gabriëlle Beens 36e.

Daguitslag Dames

 

Gerelateerde berichten