Stouwdamcompetitie 2 in Wierden

written by info@skeelerstaphorst.nl 23 april 2019

In het zonnige paasweekend, werd zaterdag de tweede wedstrijd van de Stouwdamcompetitie gereden in Wierden. Een deelnemersveld van 94 rijders begonnen de dag met een 200 meter tijdrit met een vliegende start. Als tweede afstand werden er enkele ronden in lijn gereden en de dag werd afgesloten met een afvalkoers.

Van de 14 deelnemers van onze vereniging wisten er vier een podiumplaats te halen. Er was een 2e plaats voor Lieke Nijboer bij de pupillen 3 meisjes, een 3e plaats voor Rosa-Lynn Compagner bij de pupillen 1 meisjes, een 2e plaats voor Joël Haasjes bij de pupillen 1 jongens en ook een 2e plaats voor Marisha Hengsteboer bij de junioren dames.

De volledige uitslag staat hier.

Jannes heeft weer heel veel foto’s gemaakt en die kun je hier bekijken.

Gerelateerde berichten