Finale Free-Wheel competitie Nijeveen

written by info@skeelerstaphorst.nl 1 september 2017

Woensdagavond werd de finalewedstrijd van de Free-Wheel Competitie gereden in Nijeveen.  De wedstrijd werd gereden onder natte weersomstandigheden, waar de één wat beter mee kan omgaan dan de ander. Ondanks de natte omstandigheden stonden er toch 50 rijders aan de start.

Christian Haasjes was de snelste kadet en Marthijn Tuin werd in deze categorie zesde. Bij de senioren heren ging de winst naar Marthijn Mulder en finishte Ricardo van der Horst enkele minuten later als tweede, Aron Bouwer werd 11e.

Daguitslag Nijeveen Freewheel competitie

Na de wedstrijd kon de eindstand van de Free-Wheel Inline Cup Oost 2017 worden opgemaakt.

Christian Haasjes won het klassement over vijf wedstrijden bij de kadetten. Bij de dames en heren ging het klassement over elf wedstrijden. Gerline Crediet werd derde en Marthijn Mulder tweede in het eindklassement. Zie voor het volledige klassement link hier onder.

Eindklassement Freewheel 2017

 

Gerelateerde berichten