Finale Stouwdamcompetitie in Staphorst 21 sept

written by info@skeelerstaphorst.nl 3 september 2019

Op zaterdag 21 september wordt de finale van de Stouwdamcompetitie in Staphorst verreden. Dit is de 8e wedstrijd van deze competitie.  Er worden op een wedstrijddag 3 afstanden per categorie gereden.

Inschrijven voor finale wedstrijd in Staphorst kan hier

Rijders zonder wedstrijdlicentie kunnen op een daglicentie meedoen, kosten € 5 te betalen bij aanmelding vóór de wedstrijd (tussen 8.30 en 9.00 uur bij de skeelerbaan, leden Skeelervereniging Staphorst gratis!). De rijders op daglicentie ontvangen hier ook een wedstrijdnummer.

Aanmelden voor wedstrijd tussen 8.30 en 9.00 uur!

De Stouwdamcompetitie is een regionale competitie voor de jeugd, maar de laatste 2 wedstrijden staat de inschrijving ook open voor senioren (14 sept. Heerde en 21 sept. Staphorst)! De senioren rijden alleen voor het dagklassement.

Reglement Stouwdamcompetitie klik hier voor wedstrijdreglement 2019

Gerelateerde berichten