Finale KNSB Inline Cup Otterlo

written by info@skeelerstaphorst.nl 16 juli 2017

De finale van de KNSB Inline Cup werd zaterdag in Otterlo gereden. Onder grote publieke belangstelling mochten de B-rijders het spits afbijten van de finale wedstrijden. Marthijn Mulder was bij de Beloften kanshebber om het klassement te winnen, hij moest hiervoor nog 6,9 punten inlopen op zijn concurrent Sjors van der Meer. Ondanks een valpartij wist hij niet alleen het klassement te winnen maar ook de dagoverwinning en de leidersprijs.  Staphorst was bij de Beloften goed vertegenwoordigd, de overig uitslagen: Ricardo van der Horst werd 7e; Werner Vos 10e; Herald de Vries 11e; Jurrian Haasjes 12e; Thies Frankema 13e; Joan Bloemert 15e en Jasper Coster 19e.

Uitslag Beloften en Eindklassement Beloften 2017

Bij de dames kon Janita Willems-Crediet een tweede plaats in het algemeen klassement bijna niet ontgaan. De dames reden een snelle wedstrijd, Berber Vonk won de wedstrijd en het klassement en Janita wist haar 2e plaats in het klassement veilig te stellen en finishte als 6e. Gerline Crediet werd 12e; Daphne Hendriks 17e.

Janita Willems-Crediet werd 2e in het algemeen klassement van de KNSB Inline Cup 2017

Uitslag Dames en Eindklassement Dames 2017

De heren maakten er een spectaculaire wedstrijd van, er werd veel aangevallen maar de ontsnapte renners werden steeds weer teruggepakt. Chrispijn Ariëns bleek uiteindelijk de sterkst, hij won ook het klassement. Gerwin Smit finishte als 4e en Remon Vos als 8e.

uitslag A rijders en Eindklassement A rijders 2017

Foto’s KNSB IC Otterlo

Gerelateerde berichten