Zilver voor Christian Haasjes NK Marathon

written by info@skeelerstaphorst.nl 22 mei 2018

Op 2e Pinksterdag was het Nederlands Kampioenschap Marathon Skeeleren in Waarland. Bij de junioren B jongens reed Christian Haasjes een sterke wedstrijd en wist dit te bekronen met een zilveren medaille.  Uitslag Junioren B jongens

Bij de dames zat Gerline Crediet in de kopgroep van vijf dames, die de voorsprong op het peloton steeds groter wist te maken. Bij de eindsprint kwam Gerline net 7/100 van een seconde te kort om op het podium te eindigen, zij werd vierde. De uitslag van de dames: klik hier

Bij de Heren finishten drie leden net naast het podium. Het peloton wist een ontketende Chrispijn Ariëns niet terug te pakken. In de eindsprint werd Gerwin Smit 4e,  Ronald Haasjes 5e en Marthijn Mulder 6e. De uitslag van overige Heren: klik hier

Alle uitslagen NK Marathon

foto’s van Jannes Wolff

Gerelateerde berichten