Stouwdamcompetitie Staphorst

written by info@skeelerstaphorst.nl 21 april 2018

Onder prachtige weersomstandigheden werd de eerste Stouwdamcompetitiewedstrijd in Staphorst gereden.  Een gevarieerd programma met als eerste afstand een sprintwedstrijd over 100 meter, de tweede afstand, enkele ronden in lijn, werd op het wegparkoers gereden en de afsluitende puntenkoers op de 200 meter baan. Totaal hadden we 95 rijders aan de start.

Vier rijders van onze vereniging haalden een podiumplaats:

Lieke Nijboer 1e                  Julia Smit 1e en Rosa-Lynn Compagner 3e            Joël Haasjes 2e

  

 

Lieke Nijboer won alle wedstrijden bij de pupillen 4.  Maylinn Roo en Vera Nijboer werden 4e en 5e bij de pupillen 3. Bij de pupillen 2 meisjes ging de overwinning naar Julia Smit en Rosa-Lynn Compagner werd 3e. Bij de pupillen 1 meisjes een 11e plaats voor Nina van Rongen. Joël Haasjes behaalde de 2e plaats en Casper van der Horst een 6e bij de pupillen 1 jongens. Marisha Hengsteboer 4e bij de kadetten meisjes, en bij de kadetten jongens een 6e plaats voor Marc Smit en 10e plaats voor Sander Klosse. Marthijn Tuin kon de laatste wedstrijd niet starten en werd 13e bij de junioren jongens.

Klik hier voor de complete uitslag

foto’s van Jannes

Gerelateerde berichten