Stouwdam competitie Nijeveen

written by info@skeelerstaphorst.nl 3 september 2018

De zesde wedstrijd van de Stouwdamcompetitie werd zaterdag in Nijeveen gereden. De vakantie is weer voorbij, en de rijders konden even weer hun condititie testen. Er waren 79 deelnemers.

De eerste afstand was een tijdrit over 150 meter voor de P4 t/m P2 en een 300 meter voor de overige categorieën, vervolgens werden enkele ronden in lijn gereden en er werd afgesloten met een puntenkoers. Van onze vereniging waren er vier podiumplaatsen. Bij de pupillen 4 werd Lieke Nijboer 1e en Vivian Roo 2e. Bij de pupillen 3 meisjes een 5e plaats voor Vera Nijboer, 7e plaats voor Maylinn Roo en een 9e plaats voor Vera Bloemert. Rosa-lynn Compagner werd 1e bij de pupillen 2 meisjes. Ismay Hulst werd 8e bij de pupillen 1 meisjes en bij de jongens ging de winst naar Joël Haasjes. Bij de junioren werd Marthijn Tuin 7e.

Foto’s Jannes Wolff.  zie voor meer foto’s klik hier
  

Daguitslag Nijeveen            Klassement na Nijeveen

De volgende wedstrijd is zaterdag 8 september op de nieuwe skeelerbaan van Rijssen, Opbroekweg 40.

Gerelateerde berichten