Plameco Sprint Cup

written by info@skeelerstaphorst.nl 18 april 2023

Aankomende woensdag beginnen we weer met de “bijna traditionele” Plameco sprint cup. Gedurende het seizoen zullen we 3 keer een trainingstijdrit verrijden.


Woensdag 19 April is de eerste trainingstijdrit, woensdag 21 Juni is de tweede en woensdag 13 September is de derde en finale tijdrit. We rijden telkens een tijdrit over 100 meter zodat we goed kunnen vergelijken. Er zijn geen kosten aan verbonden en meedoen is vrijblijvend. Opgeven hoeft niet, we werken de tijdrit af als onderdeel van de reguliere training.
Over het totaal maken we een klassement (per trainingsgroep) op waarbij je het slechtste resultaat mag wegstrepen. De winnaar krijgt 1 punt per wedstrijd, nummer 2 krijgt 2 punten etc. degene met het minst aantal punten wint uiteindelijk het klassement. Laatste wedstrijd is doorslaggevend bij een gelijke stand. Om in aanmerking te komen voor een prijs of herinnering moet je wel de laatste tijdrit op 13 september rijden.


De eerste 3 rijders per trainingsgroep ontvangen een prijs. Ook zijn er drie prijzen beschikbaar voor degene die gedurende het seizoen de meeste progressie boeken. Alle deelnemers, aanwezig op 13 september, ontvangen een herinnering. We hopen iedereen weer met veel enthousiasme te begroeten en hou vooral de olympische gedachte vast: meedoen is belangrijker dan winnen!

Gerelateerde berichten