Clubkampioenschap 2021

written by info@skeelerstaphorst.nl 15 juni 2021

Het is weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit jaar zijn de clubkampioenschappen verdeeld over 2 avonden. De eerste avond is woensdag avond 16 juni 2021. Deze avond wordt er een tijdrit gereden net als een aantal weken terug. Op geven is niet nodig en de training gaat verder gewoon door.

Op woensdag 23 juni zal het 2de deel van de clubkampioenschappen worden verreden. Op deze avond worden er 2 wedstrijden gereden per leeftijdscategorie. Een korte sprintafstand en een langere wedstrijd om het duurvermogen te testen. Deze wedstrijd is I.P.V. de gewone training.

Voor beide geldt dat er geen extra kosten aan verbonden zijn. Een mooie manier om laagdrempelig kennis te maken met het skeeleren van wedstrijden. Daarnaast zijn er leuke prijzen en herinneringen.

Doe jij ook mee? We hopen op veel deelname!

Gerelateerde berichten