Clubkampioenschap 2018

written by info@skeelerstaphorst.nl 19 juni 2018

Maandagavond werd er van de pupillen 4 tot en met de senioren fanatiek gestreden op het clubkampioenschap. Om half zes was de baan nog drijfnat, maar gelukkig konden we rond half zeven starten op een al flink opgedroogde baan. De Pupillen 1 t/m 2 startten met een tijdrit over 100 meter, als tweede en derde afstand werden er enkele ronden gereden, waarbij de laatste afstand voor de pupillen 2 een puntenkoers was. Alle rijders ontvingen een prijs, de top drie van elke categorie een beker en de overige rijders een mooie medaille.

Uitslagen P4 tot en met P2

De P1 tot en met senioren reden als eerste afstand een 100 meter tijdrit met een vliegende start, als tweede afstand enkele ronden en het kampioenschap werd afgesloten met een puntenkoers.

Uitslagen P1 tot en met senioren

foto’s clubkampioenschap

Gerelateerde berichten