ONK en OFK Hallum

written by info@skeelerstaphorst.nl 25 mei 2024

Op 25 mei stond het Open Nederlands Kampioenschap in Hallum op het programma. De befaamde wedstrijd over 100 kilometer voor mannen werd eentje om niet snel te vergeten voor zowel Kevin van der Horst als Jordy Harink.

Beide mannen kwamen al snel vooraan in de wedstrijd terecht. Uiteindelijk wisten ze zelfs met z’n tweeën in de kopgroep terecht te komen en mochten ze samen voor de winst op de finish af. Met Kevin als winnaar en de open Nederlands Kampioen en Jordy op zilver hadden de mannen een mooie middag in Friesland. Christian werd 10e, Jurrian 16e. Joël, Remon en Marthijn verlieten de wedstrijd vroegtijdig.

Op dezelfde dag en op hetzelfde parcours pakte Dennie Kwant tijdens het Open Friese Kampioenschap (42km) het zilver! Joan werd in deze wedstrijd 5e.

Gerelateerde berichten