Vakantiechallenge

written by info@skeelerstaphorst.nl 5 augustus 2023

Ook dit jaar is er weer een vakantiechallenge! Vanaf 5 augustus tot en met 3 september krijgt iedereen de kans om bingo te spelen. Natuurlijk geen normale bingo, maar de enige echte skeelerbingo. Voltooi de opdracht om ze af te mogen strepen op de kaart. Zorg dat je tijdens de uitvoering een foto/video maakt van het bewijs, deze foto voeg je toe aan een collage. Als je alle opdrachten (volle kaart of één rij of een + of x, dit mag je zelf bepalen) hebt voltooid, stuur je de collage op naar Marieke (06-1150993).

Een korte uitleg per opdracht:

  • Ga op de foto met een voorwerp van de skeelervereniging: maak een foto met iets van de skeelervereniging, dus een bidon, je jasje, een pen of misschien wel de skeelerbaan 😉 Wees zo origineel mogelijk!
  • Maak een slalom en voer hem uit: zet een aantal voorwerpen in een rij en voer de slalom (op verschillende manieren) uit
  • Haal een ijsje op skeelers: skeeler naar een ijssalon, een boer of misschien wel een familielid en haal daar een ijsje
  • Voer een droogtraining uit van minimaal 5 minuten: om ook naast de skeelerbaan fit te blijven, voer een droogtraining uit. Dingen die je kunt doen zijn bijvoorbeeld buikspieroefeningen, schaatssprongen, kikkersprongen of misschien heb je zelf nog wel een veel beter idee.
  • Skeeler een rondje, Je leeftijd is het minimale aantal kilometer: maak een rondje door de buurt, waarbij je leeftijd dus het aantal kilometers is. Tip: vergeet niet om je route op te nemen met bijvoorbeeld een telefoon (van je ouders)
  • Doe je beste/knapste kunstje op skeelers: laat je skills zien en toon je allerknapste kunstje. Doe je de spagaat op juist de handstand? Laat zien wat voor cool kunstje jij kunt.
  • Oefen pootje over door minimaal drie kleine rondjes te maken: zet een klein rondje uit (of teken deze met stoepkrijt) en oefen daaromheen pootje over.
  • Doe een startje vanaf het viaduct naar beneden: ga op zoek naar een viaduct, bovenaan het viaduct ga je starten, maar pas op, je gaat al heel snel heel hard!
  • Skeeler naar een andere plaats dan je eigen woonplaats: woon je in Staphorst? Skeeler dan naar IJhorst, Rouveen, Punthorst, Meppel of misschien wel naar Nieuwleusen of Ruinerwold.

Liever de bingokaart printen? Hier is hij te downloaden als PDF.

We wensen jullie heel erg veel succes met het uitvoeren van deze vakantiechallenge! Let op, originaliteit wordt beloond, dus ook als je slechts een paar oefeningen hebt uitgevoerd maak je zeker kans op een prijs!

Gerelateerde berichten