NK Weg 2022

written by info@skeelerstaphorst.nl 25 juni 2022

Op 24 juni stond in Achterveld het NK weg op het programma. 

Rémon Kwant haalde bij de senioren heren goud op de one lap.

Caitlin de Groot haalde ook op de one lap brons bij de junioren B meisjes! Op de puntenkoers werd Caitlin 14e.  

Joël Haasjes & Dylan Tippe haalden bij de junioren B jongens mooie resultaten (14e & 17e op de one lap en 8e & 15e op de puntenkoers). Bij de senioren heren werd Ronald Haasjes 5e op de puntenkoers. Marthijn Mulder 7e en Christian Haasjes 16e.  

Op 25 juni staat het NK marathon op het programma (ook in Achterveld), op 26 juni de Nederlandse Kampioenschappen 100m in het Amsterdamse Vondelpark. Het NK Baan worden op 15 en 16 juli verreden in Rijssen. Meer informatie en alle uitslagen zijn te vinden op: www.schaatsen.nl  

Gerelateerde berichten