Programma 23 juni

written by info@skeelerstaphorst.nl 20 juni 2018

De 31e editie van de marathonwedstrijd in Staphorst heeft een nieuwe opzet gekregen. Dit jaar is er door de vereniging een prijzenpot van € 1800,- beschikbaar gesteld, gelijk verdeeld over Dames en Heren.  Er zijn 20 eindprijzen voor beide categorieën variërend van € 90 tot € 30 euro.  Om in aanmerking te komen voor dit prijzengeld worden de tijden van beide afstanden, dus van de tijdrit over 600 meter met vliegende start en de marathon, bij elkaar opgeteld. Degene die het snelste is over beide afstanden is winnaar voor het prijzengeld. Het aantal ronden in de marathon is natuurlijk wel bepalend bij de bepaling van het snelste tijd totaal, maximaal aantal ronden gaat voor tijden met minder afgelegde ronden.

De wedstrijden worden gereden op het evenemententerrein de Tippe.

Het programma ziet er zaterdag als volgt uit:

15.00 uur start tijdrit Dames, na tijdrit huldiging van snelste 3

15.25 uur start tijdrit Heren, na tijdrit huldiging van snelste 3

15.50 uur start marathon Dames, 30 ronden, Huldiging eerste 3 van marathon, Huldiging eerste 3 van tijdsnelsten (tijdrit+marathon), Huldiging leider klassement Dames. (Prijzen 4 t/m 20 van tijdsnelsten(tijdrit+marathon) moeten envelop zelf ophalen.)

16.40 uur start marathon Heren, 40 ronden, Huldiging eerste 3 van marathon, Huldiging eerste 3 van tijdsnelsten (tijdrit+marathon), Huldiging leider klassement Heren. (Prijzen 4 t/m 20 van tijdsnelsten (tijdrit+marathon) moeten envelop zelf ophalen.)

De kleedkamers zijn in de gymzaal, Burgemeester van der Walstraat 1 Staphorst.

Inschrijven op het evenemententerrein de Tippe.

 

 

Gerelateerde berichten