Rondje langs de baan #1

written by info@skeelerstaphorst.nl 29 maart 2022

Onze leden zijn in binnen- en buitenland actief tijdens trainingen en wedstrijden. Een maandelijkse update waarin een rondje langs de baan wordt gemaakt en alle nieuwtjes worden besproken!

Skeeleren in de winter

Als vereniging zijn we erg blij dat we ook in de winter konden blijven skeeleren. De jeugd heeft regelmatig op zaterdagochtend of -middag in de sporthal getraind, terwijl de oudere rijders meededen met de trainingen van Lindenoord op de piste in Heerenveen. Zo bleven ook in de winter de wieltjes rollen!

Pietenskaten

Op 4 december stond de sporthaltraining in het teken van de verjaardag van Sinterklaas. Door middel van een gedicht werden alle kinderen uitgenodigd om in stijl naar de training te komen. In de sporthal waren dan ook meerdere pietjes te vinden. Alle kinderen lieten zien een carrière als skatepiet aan te kunnen en verdienden na afloop dan ook een diploma en een presentje.

IJs

Ook op het ijs zijn afgelopen winter meerdere clubleden actief geweest. In het marathonpeloton en op de langebaan rijden leden van jong tot oud hun rondjes. Als vereniging zijn we erg trots op deze toppers die multidisciplinair laten zien met de landelijke of regionale top mee te kunnen!

Start seizoen 2022

Inmiddels wordt er alweer twee weken getraind op ‘de Tippe’. We zijn erg blij met de grote groepen die twee keer per week rondjes op onze baan rijden. Mocht u/jij eens mee willen trainen, dan bent u van harte welkom op maandag- of woensdagavond. De jeugd traint van 18.15-19.15 uur, de senioren beginnen om 19.15 uur.

Lentebloesemtocht

Op zaterdag 26 maart werd er een toertocht verreden in Heerde. De Lentebloesemtocht voerde de deelnemers over de Veluwe. In een stralend zonnetje werden meerdere fanatiekelingen in clubpak gespot op de foto’s!

Gerelateerde berichten