Bloemen voor oud-voorzitter en nieuwe voorzitter.

written by info@skeelerstaphorst.nl 26 april 2019

Gisteravond zijn oud-voorzitter en erelid van de skeelervereniging Lukas Kin en de huidige voorzitter Gerwin Smit uitgenodigd door Bert Krale, wethouder van sport in de gemeente Staphorst. De wethouder heeft de goede gewoonte om, in het geval er wisselingen in besturen van plaatselijke verenigingen zijn, deze bestuurders uit te nodigen voor een afscheids- en welkomstwoord.

Het regionale belang van onze club is erg belangrijk en daarom is de wethouder zeer dankbaar voor de jarenlange inzet van onze oud-voorzitter voor de vereniging. Daarnaast kijkt hij positief en verwachtingsvol naar de jaren die nog komen gaan, niet alleen met het oog op organisatie van evenementen binnen de provincie door de vereniging, maar ook het stimuleren van de jeugd om te gaan skeeleren/sporten speelt hierin mee.

Voor de vereniging was dit natuurlijk de ideale avond om de wethouder nog eens persoonlijk uit te nodigen voor het NK Marathon op 15 juni in Staphorst!

Gerelateerde berichten