Stouwdam Competitie Rijssen/Wierden

written by info@skeelerstaphorst.nl 9 september 2017

De zevende wedstrijd van de Stouwdamcompetitie viel onder de organisatie van Rijssen, maar werd in Wierden verreden. Het was een regenachtige dag, maar de baan in Wierden bleek toch prima berijdbaar. De tijdrit werd in verband met de weersomstandigheden geschrapt. Er stonden 81 rijders aan de start.

Bij de pupillen 4, werd Vera Nijboer 3e en Lieke Nijboer 5e. Bij de pupillen 3 meisje won Rosa Lynn Compagner het dagklassement. Bij de Pupillen 2 meisjes een 9e plaats voor Ismay Hulst, en bij de jongens een 2e plaats voor Joël Haasjes en een 5e plaats voor Casper van der Horst. Bij de pupillen 1 meisjes een 6e plaats voor Marisha Hengsteboer. Marthijn Tuin werd 7e bij de kadetten. De junioren meisjes Lieke van den Bosch en Henriët Bloemert finishten resp. als 5e en 7e.

 

Volgende week zaterdag wordt de finale van de Stouwcompetitie in Oldebroek gereden, hier zijn weer mooie prijzen te winnen met de verloting!!

Uitslag en Klassementen

Foto’s van Jannes

Gerelateerde berichten