Wij doen mee aan Rabobank clubkas actie

written by info@skeelerstaphorst.nl 5 maart 2019

Net als vorig jaar mogen we deelnemen aan de Rabobank Clubkas Actie. Stem je ook op onze vereniging tussen 15 maart en 1 april ?

Alle natuurlijke personen vanaf twaalf jaar die voor 1 maart 2019 lid zijn geworden en een particuliere klant zijn bij Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland mogen hun stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Hoe werkt het stemmen?
Alle leden vanaf twaalf jaar van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht mogen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Gerelateerde berichten