Stouwdam Competitie 2024

written by info@skeelerstaphorst.nl 21 september 2024

Op zaterdag 21 september werd de Stouwdam Competitie 2024 afgesloten in Nijeveen. Na zeven wedstrijden werd het eindklassement opgemaakt, wat voor onze leden resulteerde in mooie podiumplaatsen en klasseringen!

Bij de pupillen 3 jongens wist Tim Nijboer alle wedstrijden dit seizoen te winnen! Hij mocht dan ook het podium beklimmen als winnaar van de Stouwdam Competitie 2024 in de categorie pupillen 3 jongens!

Bij de pupillen 2 meisjes reden Nikki, Esmee en Laura voldoende wedstrijden om in aanmerking te komen voor een eindprijs. Nikki werd in het eindklassement zevende. Esmee kende een constant seizoen met een aantal podiumplaatsen en wist daardoor in het eindklassement ook de derde plaats te pakken! Laura won alle wedstrijden behalve haar thuiswedstrijd, wat ervoor zorgde dat Laura met de winst in het eindklassement naar huis ging!

Bij de pupillen 2 jongens wist Naut Kuiper vooral door een goede start aan het begin van het seizoen en twee podiumplaatsen in Staphorst en Hattem de derde plaats in het eindklassement te pakken!

De pupillen 1 meisjes was het hele seizoen een grote categorie. Voor het eindklassement was het dan ook spannend tot op de laatste wedstrijddag. Helaas was Saar Nieuwenhuis de Staphorster dames net te snel af. Myrthe werd in het eindklassement tweede, Ilana derde. Lieke werd vijfde, Heleen achtste en Sophie veertiende.

Ook de kadetten meisjes in het hele seizoen een grote categorie geweest. Isabeau was de beste dame uit Staphorst in haar debuutseizoen bij de Stouwdam Competitie, zij werd achtste. Kim vond zichzelf terug op plaats 11.

Gerelateerde berichten