NK Baan dag 1

written by info@skeelerstaphorst.nl 15 juli 2022

Na weken van training startte op 15 juli het NK op de baan, met Rijssen als decor. 

Op de 200m was het Rosa-Lynn Compagner die bij de snelste vier dames van de kadetten meisjes zat. Ze mocht dan ook later op de middag nogmaals, helaas werd Rosa-Lynn nét vierde. Caitlin de Groot werd bij de junioren B meisjes 10e. Bij de senioren heren mocht Rémon Kwant het podium beklimmen op de tweede plaats! 

Later op de middag stond de 1000m op het programma. Namens onze vereniging stonden 3 rijders in de finale, Caitlin de Groot (junioren B meisjes) werd 7e, Joël Haasjes (junioren B jongens) werd eveneens zevende. Bij de senioren heren was er wederom een zilveren medaille voor Rémon Kwant! Bij de kadetten meisjes werd Rosa-Lynn 12e, Dylan Tippe werd 20e bij de junioren B jongens.  

Aan het eind van de lange skeelerdag werden de afvalkoersen verreden. Rosa-Lynn werd 10e bij de kadetten, Caitlin 12e, Joël 7e en Dylan 16e. Bij de senioren heren werd Christian Haasjes 8e, Marthijn Mulder 11e en Jurrian Haasjes 15e.

Gerelateerde berichten