Finale Stouwdamcompetitie

written by info@skeelerstaphorst.nl 17 september 2018

De finale van de Stouwdamcompetitie werd zaterdag in Heerde gereden.  Dit was de 8e wedstrijd van het seizoen en ook in deze finale wedstrijd een mooi deelnemersveld van 112 personen. Er waren 14 rijders van onze vereniging aanwezig. Het ging zaterdag dus niet alleen om de dagwinst maar ook om het eindklassement. Voor het eindklassement tellen de zes beste afstanden, met als extra voorwaarde dat de finale wedstrijd wordt gereden. Wie aan de voorwaarden van het eindklassement voldeed ontving ook een mooie handdoek, als waardering voor het trouw deelnemen aan de wedstrijden. Ook was er een verloting met als hoofdprijs een paar Bont skeelers, er werden ongeveer 650 loten verkocht. De veertien deelnemers van onze vereniging presteerden goed !

In het dagklassement Lieke Nijboer 1e P4M ; Rosa-Lynn Compagner 1e en Julia Smit 3e P3M.

 

Joël Haasjes 3e P1J en Christian Haasje 3e JJ.

 

De uitslagen van de rijders die niet het podium haalden: Vivian Roo 4e P4M; Vera Nijboer 5e en Maylinn Roo 7e bij de P3M; Sofie Spijker 4e bij de P2M; Ismay Hulst 11e bij de P1M; Casper van der Horst 5e P1J; Marisha Hengsteboer 6e KM; Mark Smit 5e KJ; Marthijn Tuin 11e JJ.

Dagklassement Heerde

Eindklassement Stouwdamcompetitie 2018

Heel veel foto’s

Het eindklassement werd bij de pupillen 4 gewonnen door Lieke Nijboer, zij won alle wedstrijden. Vivian Roo werd 4e. Bij de pupillen 3 meisjes in het eindklassement een 5e plaats voor Vera Nijboer en een 6e plaats voor Maylin Roo.

 

Bij de pupillen 2 meisjes werd het klassement gewonnen door Rosa-Lynn Compagner. Bij de pupillen 1 meisjes een 10e plaats voor Ismay Hulst.

 

Bij de pupillen 1 jongens een 2e plaats voor Joël Haasjes en 6e voor Casper van der Horst in het eindklassement. Marisha Hengsteboer 4e bij de kadetten. Marthijn Tuin werd 10e bij de Junioren.

 

 

Gerelateerde berichten