Acht medailles op NK Baan en Weg

written by info@skeelerstaphorst.nl 6 juni 2017

Het NK Baan en Weg werd het afgelopen weekend gehouden. Vrijdag en zaterdag reden de geselecteerde rijders voor het NK baan, op de overdekte piste in Heerenveen, en zondag werd het NK op de weg in Wolvega gereden. Het NK weg werd overigens gewoon op een baan gereden.

Deelnemers van onze vereniging op 1 of meerder afstanden waren: Christian Haasjes, Nicole Compagner, Niek Stolhof, Marthijn Mulder, Werner Vos, Daphne Hendriks, Gabriëlle Beens, Janita Willems- Crediet, Gerline Crediet, Remon Kwant, Kevin van der Horst, Dennie Kwant, Ronald Haasjes, Jasper Coster, Herald de Vries, Jurrian Haasjes, Remon Vos en Gerwin Smit.

Remon Kwant was het meest succesvol, hij won 4 medailles. Remon werd Nederlands Kampioen op de 1000 meter en won zilver op de 500 meter en brons op 300 meter. Deze medailles werden op de baan gehaald, op de weg was er nog een bronzen medaille op de one lap.

Christian Haasjes ging met twee medailles naar huis, hij behaalde een zilveren medaille op de puntenkoers en een bronzen op de afvalkoers.

Gerline Crediet won zilver op de punten/afvalkoers.

Ronald Haasjes won brons op de afvalkoers.

Totaal op het NK Baan en Weg 1x goud, 3x zilver en 4x brons.

 

Alle uitslagen NK Baan en Weg

Fotos dag 1 link naar Skeelerhuus

Fotos dag 2 link naar Skeelerhuus

Fotos dag 3 link naar Skeelerhuus

Gerelateerde berichten