Finale Stouwdamcompetitie in Heerde

written by info@skeelerstaphorst.nl 19 september 2016

In Heerde was zaterdag de finale van de Stouwdamcompetitie. De Stouwdamcompetitie bestond dit jaar uit 7 wedstrijden. Er stonden in 2016 gemiddeld 96 deelnemers aan de start. In Heerde reden 99 rijders de finale. Er werd ook weer een verloting gehouden, de loten vonden gretig aftrek. Er waren dan ook veel prijzen te winnen, met als hoofdprijs een compleet set nieuwe skeelers van Bont.

Voor het dag klassement waren er podiumplaatsen voor Julia Smit, zij werd 1e bij de pupillen 4 meisjes en Christian Haasjes werd 3e bij de kadetten jongens. Joël Haasjes reed twee van de drie afstanden een categorie hoger en liet met een 2e en 1e plaats zien, met de snelsten in deze categorie mee te kunnen komen.

 

Na de uitreiking van het dag klassement werd het algemeen klassement bekend gemaakt. Alle deelnemers die minimaal 4 wedstrijden en de finale gereden hadden kregen een selfiestick.

Het eindklassement werd bij de pupillen 3 jongens gewonnen door Joel Haasjes en er was ook een podiumplaats voor Christian Haasjes, hij werd 3e bij de kadetten.

Eindklassement Stouwdamcompetitie 2016

 

 

 

Gerelateerde berichten