Start trainingen seizoen 2024

written by info@skeelerstaphorst.nl 25 maart 2024

Maandagavond 25 maart starten de skeelertrainingen op de Tippe weer! De avonden worden weer langer, we gaan de klok bijna weer verzetten, tijd dus om weer lekker veel te skeeleren!

De trainingen vinden plaats op maandag- en woensdagavond. De jeugd traint van 18.15 uur tot 19.15 uur op skeelers. Voorafgaand (vanaf 18.00 uur) is er een optionele warming-up op schoenen. De senioren en oudere jeugd (geboren in 2011 of eerder) trainen van 19.15 uur tot +/- 20.45 uur, ook voor hen is er een optionele warming-up op schoenen, deze start om 19.00 uur.

Binnen onze vereniging zijn alle niveaus welkom. Bij de jeugd wordt er getraind in vier verschillende groepen, met elk een eigen trainer die aangepast op het niveau van de groep oefeningen aanbiedt. Bij de jongsten is dit vooral spelenderwijs, naarmate het niveau (en vaak ook de leeftijd) vordert worden de trainingen ook serieuzer. De senioren (en oudere jeugd) trainen in twee groepen, waarbij er een groep is die meer wedstrijdgericht traint en een recreatieve groep.

Naast onze trainingen zijn we een vereniging met veel gezelligheid. We gaan samen naar verschillende wedstrijden (in heel Nederland), gaan elk jaar met alle jeugdleden op kamp en hebben verschillende leuke activiteiten tijdens de trainingen (onder andere tijdritten om je eigen voortgang te meten, verkleed skeeleren).

Meer informatie of ook een keer meetrainen? Kom gerust eens langs op maandag- of woensdagavond op de Tippe (Viaductweg 1 te Staphorst) of mail naar info@skeelerstaphorst.nl.

Gerelateerde berichten