Steenwijk,opnieuw podiumplaatsen voor Janita en Marthijn

written by info@skeelerstaphorst.nl 9 mei 2017

Gisteravond werd de tweede wedstrijd van de KNSB marathon Cup gereden, de Klim van Steenwijk.

Ook in deze tweede marathon reed Janita Willems-Crediet een sterke wedstrijd en werd op het parcours waar ze vorig jaar zilver won tijdens het EK, tweede.

Marthijn Mulder wist zich ook nu weer naar een podiumplaats te rijden en werd 2e bij de Beloften.

Bij de heren A rijders werd Ronald Haasjes 10e, Remon Vos 11e en Kevin van der Horst 16e

Bij de dames Gerline Crediet net naast het podium met een 4e plaats, een 9eplaats Daphne Hendriks en 40e plaats voor Nicole Compagner.

Bij de Beloften, naast de 2e plaats van Marthijn Mulder, nog vier rijders in de top 10: Thies Frankema 4e, Jurrian Haasjes 5e, Werner Vos 6e en Herald de Vries 7e, en net buiten de top tien,  Joan Bloemert 13e.